Onnenpolulla matkabloggaajat Tiina ja Stina

NAISET BLOGIN TAKANA

Me ollaan Stina ja Tiina. Olemme 35-vuotiaita naisia, joiden rakkaudesta kokemusrikkaaseen elämään syntyi yhteinen harrastus, matkustus.

Tutustuimme Turussa kymmenen vuotta sitten kun elämä johdatti meidät naapureiksi. Teimme aluksi yhteisiä matkoja pariskuntina. Milloin lennot otettiin Barcelonaan, milloin laiva kuljetti Turun saaristoon.

Sitten mukaan kuvioihin tulivat lapset, yhteensä kuusi, Tiinalle neljä ja Stinalle kaksi. Vaikka elämä kuljetti eri kaupunkeihin, yhteydenpito säilyi tiiviinä. Yhteisiä matkoja tehtiin edelleen, aikaisempaa vähemmän tosin ja enimmäkseen lasten ehdoilla.

Eräänä marraskuisena harmaana päivänä aloimme taas haaveilemaan pienestä irtiotosta lapsiperhearkeen. Kaipasimme molemmat myös uutta harrastusta elämäämme.

”Miksipä me emme voisi harrastaa matkustamista?”- Siinä se oli. Täydellinen harrastus.

Lennot Pariisiin varattiin välittömästi. Mukaan halusi lähteä muitakin ystäviemme ja niin meitä oli kasassa kuusi reissukerholaista.

Pariisissa päätimme, että uusi matka pitää aina olla varattuna ennen kuin edellinen loppuu. Reissukerho oli syntynyt.

Matkoja reissukerhon kanssa on tehty Pariisin lisäksi Milanoon, Palmalle, Nizzaan, Lissaboniin ja Pisaan.Paris sunset

Ryhmämatkojemme idea

Meitä on aina kutsuttu synnynnäisiksi matkanjärjestäjiksi, mutta olemme reissukerhon matkoillamme halunneet antaa tilaa myös muiden ideoille ja jakaa vastuuta ohjelman järjestämisessä. Kaikilla ihmisillä on erilaisia toiveita ja haluja omasta matkastaan.

Reissukerhon syvin idea, eli systeemi, on matkapäivien jako jokaiselle matkalaiselle tasan. Oman osan aikana jokainen vuorollaan järjestää kaiken ohjelman, toimii kartturina ja valitsee ravintolat. Jokainen saa vuorollaan suunnitella itselleen mielekästä tekemistä ja yllättää muita.

Matkamme ovat täynnä yllätyksiä. Koskaan ei tiedä mikä aktiviteetti odottaa tai missä mahdetaan syödä ja mitä. Yhtenä päivänä saa sitten tehdä juuri sitä mitä itse eniten kaipaa sekä tarjota muille uusia, huikeita elämyksiä.

Meidän systeemi takaa sen, että lyhytkin matka saa valtavan sisällön ja tulee koettua asioita, joita itselle ei välttämättä olisi tullut mieleenkään tehdä. Voi vain antaa elämän kuljettaa ja viedä mukanaan seikkailuihin.

Ideologiamme

Haluamme kokea matkoilla aitoa tunnelmaa, löytää sivukujien kätköistä tunnelmalliset ravintolat, aistia luonnon kauneutta sekä rakastua kaupunkien historiaa huokuvaan kauneuteen.

Haluamme fiilistellä viinilasin ääressä boheemin ravintolan terassilla, auringosta nauttien. Haluamme majoittua tunnelmaltaan kohteelle uskollisessa paikassa, parhaalla sijainnilla.

Tavoitteenamme on löytää ne kaupungin kokonaisvaltaisesti nautinnollisimmat ruokapaikat, joissa ruokaorgasmia täydentää paikan kauneus ja viihtyisyys.

Haluamme antaa henkemme salpaantua upeista maisemista. Kokea miltä tuntuu joogaaminen kukkulalla meren pauhatessa alapuolella ja tuulen sivellessä auringon kuumentamaa ihoa.

Me haluamme tutustua kohteeseen pintaa syvemmältä, löytää turistikohteistakin jotain aitoa.

Ennen kaikkea haluamme jakaa kokemuksemme blogissa, jotta sinäkin voisit saada matkoihisi uusia ideoita ja jotta sinulla olisi mahdollisuus päästä nauttimaan samoista huikeista jutuista joita me olemme päässeet kokemaan.

Jos tarvitset apua seuraavan matkasi suunnittelussa, ota rohkeasti yhteyttä. Rakastamme matkasuunnittelua ja voimme suunnitella juuri sinulle täydellisesti räätälöidyn matkan. Kustannuksia säästäen, elämyksellisyydestä tinkimättä.