Onnenpolulla Kirsi

TIETOA MINUSTA


Olen joogaopettajaksi ja luontoliikunnan ohjaajaksi valmistunut kasvatusalan ammattilainen. Minulla on 16 vuoden kokemus erityisluokanopettajan työstä. Tällä hetkellä toimin kasvatusalalla asiantuntijana.


Jooga on ollut enemmän ja vähemmän mukana elämässäni vuodesta 2009 lähtien. Olen kokeillut erilaisia joogasuuntauksia voimakkaasta astangasta lempeään yin joogaan. Joogassa minua kiinnostaa sen monipuolisuus. Harjoitus voi olla haastava niin fyysisesti kuin henkisesti, toisaalta rauhoittava ja rentouttava. Oma joogapolkuni on vuosien harjoittelun myötä syventynyt fyysisestä asanaharjoituksesta meditatiiviseen suuntaan. Minulle jooga on erityisesti mielen rauhoittamista ja itseni kuuntelua.


Liikun mielelläni luonnossa. Minun onneni on ulkona, luonnossa ja poluilla. Toisinaan liikun jalkaisin, toisinaan allani on pyörä, sukset tai lumikengät. Käsivarrella saattaa keikkua sienikori tai marjaämpäri ja repussa olla eväät ja teltta.

Koulutuspolkuni

Joogaopettaja RYT200h , Hima Happiness

Restoratiivisen joogan peruskoulutus 50h, Levon vallankumous/Kirsi Saivosalmi 

Yoga Yinful, HALI Happy Lifestyle

Erkkajooga 50h, Hämeen kesäyliopisto 

Positiivisen pedagogiikan ja laaja-alaisen hyvinvointiopetuksen koulutusohjelma (perusteet ja syventävät opinnot), Positive Education Oy

Luontoliikunnan ohjaaja, Vierumäen urheiluopisto

Kasvatustieteiden maisteri, erityisluokanopettajan koulutusohjelma, Itä-Suomen yliopisto